Friday, 13 February 2009

Iqbal's new skill

Kelmarin snow turun lagi..but a just a tiny....11/2/2009

Gi ambil Irfan masa snow tengah turun..sejuknya sampai ke tulang...


Petangnya..Iqbal balik sekolah, lepas dah main game, menonton tv..dan baca Iqra' (alhamdulillah, semalam nak juga baca banyak baris...dan takyah tinggi2 kan suara suruh dia baca lagi..hopefully berterusan begitu..amin) umi minta dia menulis nama ahli keluarga...so suprised ! he can wrote almost our families names correctly....nama umi dia spell as Armi (acceptable lah tu..lepas ni baru bagitau spelling sebenar) , nama baba - Idris , Irfan, nama jad - Rosli , jaddah- Aminah, wan- Mansor , paknjang Aziz dan khol Azri ...yang lain dia tak dapat tulis lagi..walaupun huruf yg ditulis ada yg terbalik juga mcm huruf z, tapi kira ok lah....sebab tak rujuk mana-mana pun just tengok mulut umi pronouns those names..well done Iqbal!


Hari ni lepas bangun pagi lepas siap-siap pakai baju sekolah dan nak turun breakfast, Iqbal mengadu pening kepala..Dok baring atas sofa ja..makan dan menonton tv...Irfan ja yang pegi ke sekolah dengan baba berjalan kaki....Rasa tak sihat, tapi dia mau makan juga ..., bagi Calpol ..insyaAllah lepas ni ok lah rasanya..




1 comment:

a8jnme said...

wow... my name pun ada dlm "Iqbal's new skill"

bravo Iqbal, bravo...