Friday, 6 March 2009

Jalan-jalan hari Sabtu

Pagi ni tak ke kelas Iqra'...mula-mula tunggu Unipol datang hantar temporary fridge..fridge yang ada dah longgar getah kat tepi tu..asyik terkeluar ja..tunggu punya tunggu, kata nak hantar pukul 10 pagi, tengok-tengok pukul 12.30 tengahari baru la sampai..tukar plan, lepas solat zohor baru keluar..

Dalam fridge kosong takda stok bekalan apa2..seronoknya bila baba ajak makan kat luar..ye..takyah masak..hehe
Parked kereta kat universiti, pastu naik free city bus ke city centre..dekat jer..dalam 10 minit

Sampai, kami ke bank dulu..selesaikan satu urusan...
Pastu baru ke Restoran Zam Zam.Restoran Pakistan..yang sudah tentunya menyajikan hidangan ala-ala Pakistan..tp ada gak la ciri-ciri 'Western nya'. Ada gak mat salih bawa anak-anak dia mai makan kat sini..Kanak-kanak ni berselera sungguh makan, Iqbal kalau jumpa burger dah seronok dah..Irfan ada nasi ja, ok jalan...seronoknya kanak-kanak ni, menikmati hidangan...

Di dalam Restoran Zam-Zam



Bersiap sedia untuk menikmati hidangan..





Dah licin dah...

Sama tapi tak serupa..hehee



















4 comments:

shafiati said...

yeyyy..i want to be the 1st yg komen kat blog you..bleh ker?

bestnye jenjalan...dah beli ke pump baru...preview la sket pump kat blog ni..hehehe

jgn lupa masukkan gambar nanti yer...

take care..

zue@zman said...

arme...uiksss,x bg pon link...kita nak add nihhh,ble ekk...

i_sofia said...

kak arme... nak singgah jugerk .. eheheh..

ShaFiAti said...

mie..kemana mu menghilang...sihat ke sume? hope sume sihat yer...update la mie..rindu nak dgr new news about u...

take care k..:)